Tähtivaeltaja-novellikilpailu 4

Täten julistan, että vakaa aikeeni on osallistua tähän kisaan. Samalla haastan kaikki Routakotoa lukevat kirjoittajat mukaan vähintään yhdellä novellilla!

TÄHTIVAELTAJA-NOVELLIKILPAILU 4

Tähtivaeltaja ja Helsingin Science Fiction Seura järjestävät kaikille avoimen science fiction -novellien kirjoituskilpailun. Kilpailun teemana on ”tähtivaeltaja”.

Voittaja saa palkinnoksi 400 euroa. Muita kirja- ja tavarapalkintoja jaetaan tuomariston harkinnan mukaan. Voittajateksti julkaistaan Tähtivaeltajassa ja muita novelleja voidaan julkaista sopimuksen mukaan.

Novellien sallittu enimmäispituus on 25 liuskaa (fontti Times New Roman 12, riviväli 1,5). Sama henkilö voi osallistua useammalla novellilla. Kilpailutyön on oltava suomenkielinen ja ennenjulkaisematon.

Kilpailutekstit lähetetään 31.3.2013 mennessä sähköpostiosoitteeseen tahtivaeltajakilpailu@gmail.com. Nimimerkillä varustetut liitetiedostot toimitetaan joko pdf- tai rtf-muodossa. Itse tiedostoon ei saa merkitä kirjoittajan henkilötietoja.

Nimimerkillä varustetun novellin voi lähettää myös paperille tulostettuna osoitteeseen Anne Leinonen, Kiisterintie 146, 50670 Otava. Mukaan tulee liittää samalla nimimerkillä varustettu suljettu kuori, joka sisältää kirjoittajan nimen ja yhteystiedot. Kilpailutöitä ei palauteta.

Esiraadissa ovat tutkija Irma Hirsjärvi ja kirjailija Anne Leinonen. Tuomaristossa ovat Tähtivaeltaja-lehden päätoimittaja Toni Jerrman, toimittaja Jukka Halme ja kirjailija Tiina Raevaara. Tulokset julkistetaan Finncon 2013 -tapahtumassa Helsingissä heinäkuussa 2013.

Mahdolliset kysymykset voi ohjata yllämainittuihin osoitteisiin.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.