Arvonta suoritettu

Marraskuussa julistin kilpailun raapalekokoelmani Sata kummaa kertomusta tiimoilta. Voittajat piti arpoa jo joulukuussa, mutta juhlapyhäkiireet aiheuttivat sen, että arvonta luisui mielestäni täydellisesti, ja koska kukaan ei huhuillut perään, se myös pysyi poissa. Kunnes nyt muistin, että kirjapaketit on vielä jyvittämättä.

Mukaanhan saattoi hypätä kahdella tapaa. Toinen oli Facebook-eventtiin osallistuminen, toinen oli blogimerkinnästä tykkääminen. Eventtiin ilmoittautui kaikkiaan 48 henkilöä, blogimerkinnästä ei tykännyt kukaan. Blogimerkintä pahoittelee.

Arvonta suoritettiin lopulta 44 henkilön kesken. Pois raakkasin itseni, puolisoni, kirjan kustantajan sekä kirjaa myyvän nettiputiikin omistajan, joista kaksi jälkimmäistä lahjoitti kumpikin osan kirjapakettien sisällöstä. Kiitoksia siis Tuomas Salorannalle (kustantaja) sekä Jyrki Pitkälle (kauppalopo)!

Teknisessä suorituksessa hyödynnettiin tietotekniikan saavutuksia. Osallistuneet asemoitiin Excel-taulukkoon kauniiseen pötköön ja kullekin nakitettiin oma rivinumeronsa yksilölliseksi tunnisteeksi. Tämän jälkeen ilmakehän ääniä hyödyntävä satunnaislukupalvelu http://www.random.org/ suostuteltiin suoltamaan kolme lukua käyttötarkoitustamme varten. Tuulet nuo viestin jo toivat, ja viestinä oli: 16, 11 ja 28. Lukumaagikoilla on lupa mennä banaaneiksi.

Tuulivoima ja muinaisten jumalten tähtien takaa kantautuva kauhea karjunta suosivat tällä kertaa seuraavia:

Kuoriaiskirjojen kirjapaketti:
Jani Pihlaja

Kuoriaiskirjojen e-kirjapaketti + Ilmari Rautapää ja Punavuoren susimiehet -e-kirja:
Harri Miekka
Maija Lindberg

Onnittelut voittajille! Kalastamme yhteystiedot esiin palkintojen toimituksia varten.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.