Sata kummaa kertomusta – kampanja ja kilpailu!

Kannen kuva: Arren Zherbin

Kannen kuva: Arren Zherbin

Raapaleita! Kilpailu! Ilmainen e-kirja!

7.12. julkistetaan Shimo Suntilan esikoisteos Sata kummaa kertomusta (Kuoriaiskirjat, 2013). Kirjassa on sata lyhytnovellia, tarkemmin sanottuna raapaletta (raapale on tasan satasanainen tarina). Kirjaa myydään Aavetaajuuden verkkokaupassa sekä joissakin turkulaisissa liikkeissä.

Tämän lisäksi reilun kahden viikon ajan kirjan sähköisen version saa maksutta! Aikavälillä 29.11.-15.12. Sata kummaa kertomusta on haettavissa Aavetaajuuden verkkokaupasta hullunhalpaan nollan euron hintaan. Tämä jos mikä on pätevä syy levittää ilosanomaa kaikille kavereilleen. Mutta saako siitä itselleen mitään hyötyä?

Eipä oikeastaan. Hyödyn saa ilmankin!

Sata kummaa kertomusta -kilpailu löytyy Facebookista ja Routakoto-blogista, ja osallistuminen on varsin yksinkertaista. Osallistu eventtiin tai tykkää blogauksesta! Muuta ei tarvita. Halutessasi voit jakaa kilpailua FB:ssa, Twitterissä, blogissa tms, sillä kilpailun ja e-kirjakampanjan leviäminen laajalle olisi hienoa. Jakaminen ei kuitenkaan ole osallistumisen edellytys. Jaa, jos haluat jakaa. Kilpailu päättyy 15.12.

Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan yksi Kuoriaiskirjojen kirjapaketti, jossa on mukana kaikki vuonna 2013 ilmestyneet Kuoriaiskirjojen teokset (7 kirjaa, mukaan lukien Sata kummaa kertomusta), sekä kaksi pakettia Kuoriaiskirjojen e-kirjoja. E-kirja-paketteihin tulee mukaan vielä Ilmari Rautapää ja Punavuoren susimiehet -e-kirja.

Osallistukaa siis kilpailuun, levittäkää sanaa jos se pirtaan sopii ja ennen kaikkea nauttikaa raapaleista!

Advertisement

One response to “Sata kummaa kertomusta – kampanja ja kilpailu!

  1. Paluuviite: Sata kummaa kertomusta (KK007) ilmaisena e-kirjana! | Kuoriaiskirjat

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.