Raapalekokoelman julkkarit

Lauantaina 7.12. julkaistaan Shimo Suntilan kirja Sata kummaa Kertomusta. Tämän johdosta järjestetään kahdet julkkarit. Ensimmäiset julkkarit pidetään kirjailijan itsensä kotona ja ne ovat luonteeltaan nyyttikestimäiset ja sopivat koko perheelle. Toiset julkkarit järjestetään heti perään ravintola Proffan kellarin kabinetissa.

Kannen kuva: Arren Zherbin

Kannen kuva: Arren Zherbin

KOTIJULKKARIT

Tervetuloa juhlistamaan uutta kirjaa! Suntilandian osoite on Yo-kylä 26 A 3, ja se sijaitsee Turun Yo-kylän syövereissä. Ovi löytyy katutasosta, on keltainen ja varustettu kyltillä ”Hissi 6 henkilöä”. Tarjolla on kakkua, kahvia ja mahdollisesti boolia. Vieraat saavat (mutta ei ole todellakaan mikään välttämättömyys) tuoda nyyttärimeiningillä pöytään lisää syötävää. Juhlat alkavat klo 17 ja päättyvät noin klo 19, jolloin juhlinta siirtyy läheiseen ravitsemusliikkeeseen.

BAARIJULKKARIT

Tervetuloa juhlistamaan uutta kirjaa! Paikkana on ravintola Proffan kellari osoitteessa Rehtorinpellonkatu 6, Turku, aivan yliopistonmäen kupeessa. Kabinetti sijaitsee ravintolan yläkerrassa, siis katutasossa. Kabinetti on käytössämme jo klo 19 alkaen, mutta julkkarit alkavat varsinaisesti 19.30. Tule kuuntelemaan, kun kirjailija lukee ääneen raapaleitaan, kirjasta ja kirjan ulkopuolelta. Iltaa jatketaan raapaleita kilistellen ja laseja lukien, kunnes puhti loppuu tai paikka menee kiinni.

KIRJA

Sata kummaa kertomusta on novellikokoelma, jossa on sata minuuttinovellia. Tarkemmin sanottuna jokainen niistä on raapale, täsmälleen satasanainen tarina. Aiheet liikkuvat scifin, fantasian, kauhun ja kumman reviirillä.

TARJOUS!

Julkkareiden kunniaksi kustantaja myy uutuuskirjaa lähes tappiolla! Sata kummaa kertomusta lähtee hintaan 5€ kappale, joten nyt on mitä pätevin tilaisuus hankkia koko suvun joululahjat kerralla.

TARJOUS 2!

Sata kummaa kertomusta on Kuoriaiskirjojen seitsemäs julkaisu. Julkkareiden kunniaksi kaikki seitsemän kirjaa lähtee nasevaan pakettihintaan 40€. Sarjaan kuuluu seuraavat teokset:

KK001 – Tuomas Saloranta: Juuri sellainen yö
KK002 – Tuomas Saloranta: Diplomaattinen selkkaus
KK003 – Lucilla Lin: Kuolema on ikuista unta
KK004 – Stepanin koodeksi (useita tekijöitä)
KK005 – Juri Nummelin: Viimeinen bjarmialainen
KK006 – Sillanrakentaja (useita tekijöitä)
KK007 – Shimo Suntila: Sata kummaa kertomusta

Jottei arvon kustantaja kuitenkaan raijaa kilotolkulla painotuotteita turhan päiten kaupungista toiseen, ilmaiskaa kiinnostuksenne joko koko pakettia tai yksittäistä kirjaa kohtaan. Joko julkkareiden Facebook-seinällä tai mailitse: info@kuoriaiskirjat.fi

LISÄTIETOJA?

Kirjailija: Shimo Suntila
puh. 040 700 7410
khuure@gmail.com / https://routakoto.com/

Kustantaja: Kuoriaiskirjat
Kustannuspäällikkö Tuomas Saloranta
info@kuoriaiskirjat.fi / http://kuoriaiskirjat.wordpress.com/

Tapahtuma Facebookissa: http://www.facebook.com/events/1441493026077739/

HUOM!

Julkkareihin ovat tervetulleita kaikki uudesta kirjasta kiinnostuneet. Etukäteisilmoittautuminen ei ole pakollista, vaikkakin kiva ele. Ilmoittautumiset joko tapahtuman FB-seinälle tai kirjailijalle itselleen.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.