Raapale 345 – Retkipäivä (10.12.)

Retkipäivä

Shackletonin kraaterin yläkoulu ja lukio, Kuu. 10.12.2102 08:07 GMT

“Huomenta, oppilaat. Tässä rehtori.

Eilen sattui jälleen ikävä tapaus, kun liikuntatunnin jälken jumppasali tyhjättiin avaruuteen. Liikunnanopettaja oli jo kolmannen kerran lukittu palloiluvälinevarastoon, joka myös tyhjättiin. Neljättä opettajaa on hankala löytää.

Lisäksi kemianluokka on räjäytetty, kotitalousluokassa haisee mädiltä munilta ja kuvaamataidonluokan seinät on maalattu hulluutta aiheuttavilla väreillä sekä kuvioilla. Me jäljelle jääneet opettajat olemme päättäneet pitää tämän johdosta retkipäivän.

Retki kattaa kaikki aurinkokuntamme kauneimmat paikat Marsin kanavista Titanin jäätiköihin. Johtuen huonosta käytöksestänne, te jäätte kouluun ja me opettajat lähdemme retkelle. Lähdimme jo, viisi minuuttia sitten.

Sillä välin koulu siivotaan perusteellisesti ja tyhjätään ilmasta kauttaaltaan. Prosessi alkoi kaksi minuuttia sitten.

Hyvää päivänjatkoa!”

Advertisement

One response to “Raapale 345 – Retkipäivä (10.12.)

  1. Ou jee! Itse olin kaavaillut ja itseasiassa kirjoittanutkin huomattavasti matalamman profiilin raapaletta, mutta koulun tyhjentämisessä ilmasta on aina outoa viehätystä, jopa post-Jokela-Kauhajoki -maailmassa.

    Alkuperäinen ajatus (jota en ääneen lausunut ja siksi turha protestoida), että näistä saisi aikaan jopa sarjan (hmm… kuunnelmasarjan??). Mutta se ehkä kumminkin edellyttäisi arkisempaa lähestymistä, koulun jäädyttäminen, räjäyttäminen, tyhjiöiminen tai musta-aukkouttaminen joka aamunavauksessa voisi syödä uskottavuutta.

    Mutta ah tuo oli silti niin raikas tuulahdus (kun ilma suhisee ulos ilmalukosta).

    Laitan jossain vaiheessa oman tekeleeni näytille (vaikka tänne jos sopii?) – josko se herättäisi lisää ajatuksia. Sitten mulla on sulle yksi reaalimaailman valokuva, joka voisi herättää myös raapaleidiksiä (ei koulua vaan aikamatkailua)?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.