Raapale 324 – Sininen kukka (19.11.)

Sininen kukka

Nukun vihdoin rukoiltuani tunteja jumalattareni edessä. Mustasta puusta veistetty patsas seisoo yöpöydälläni.

Tummaihoinen nainen ilmestyy ja puhuttelee minua. Tunnen hänet, hän on egyptiläinen jumalatar Nut, Gebin sisar ja puoliso, Ran ja Shun jälkeläinen, Sethin, Horuksen, Osiriksen, Isiksen ja Neftysin äiti. Hän on minun jumalattareni, häntä minä palvon.

Nut puhuu minulle. En kuule sanoja, mutta ymmärrän. Näen kuvia. Olemme Tianshanin vuoristossa ja edessämme nousee Henkien herra, Khan Tengri. Sen huippu kohoaa seitsemään kilometriin. Lähellä huippua kasvaa yksi sininen kukka. Se kukkii kerran sadassa vuodessa.

”Mene ja hae kukka”, Nut pyytää.

Herään ja lähden. Kukka tuo iloa kaikille. Se olkoon uhrini jumalattarelleni.

Advertisement

2 responses to “Raapale 324 – Sininen kukka (19.11.)

  1. Varovainen tykkää-täppä. Maailma tuntuu todelliselta.

    • Tilanne perustuu online-roolipelin (City of Heroes) tapahtumiin. Oma hahmoni tapasi toisen hahmon, joka kertoi olevansa jumalatar. Hahmoni uskoi väitteen ja alkoi palvoa jumalatarta itsekseen. Kerroin tämän Nutin pelaajalle, joka lähetti vastauksena unen, koska hahmo pelimaailman sisällä oli todellinen jumalainen entiteetti. Siitä seurasi vaikka mitä legendaarista. Korvaamattomia kokemuksia ja muistoja.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.