Kiikeli

Kiikeli
Toni Tirri
Lempo Kustannus, 2012
ISBN: 978-952-5938-19-7

Ihmiskunnan historian kestosuosikkeihin kuuluu epäilemättä alapäähuumori sen kaikissa ilmenemismuodoissaan. Tälle apajalle on tutunoloisen madon kanssa lähtenyt Toni Tirri albumillaan Kiikeli, joskaan nyt ei pidä kysyä ”tuleeks kalaa?” vaan ”tuleeks koloo?”

Sarjat ovat 1-3 ruudun mittaisia, lyhyempiä yleisemmin kuin pidempiä, eli lepotila on myös luonnollinen lukuasento. Aiheet pyörivät erilaisten rakojen ympärillä kurkusta kivikkoon ja aina aika ajoin nuo epelit syljeskelevät ympäriinsä.

Olennainen kysymys totta kai kuuluu, onko se hauskaa. No jos ääneen naurattaa, onhan se silloin hauskaa. Joidenkin arvioiden mukaan nauran helposti, itse taas olen sitä mieltä, että minulla on helppo huumorintaju. Jos sinullakin on, lue Kiikeli. Se ei ehkä ole koolla pilattu, mutta paisuu itseään suuremmaksi, kunhan siihen paneutuu huolella.

Saatavana hyvinvarustelluista kirjakaupoista, tosin taaskaan koko ei ole tae tyydyttävästä lopputuloksesta.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.