Raapale 253 – Syntymäpäiväjuhlat (9.9.)

Syntymäpäiväjuhlat

Juhlien emäntä nauraa ja hymyilee. Me nostamme maljoja ja syömme sydäntemme kyllyydestä. Vaikka vuodet vierivät, hän näyttää yhtä hehkeän nuorelta kuin silloin vuosia sitten, kun tutustuimme. Hän vitsailee viettävänsä jälleen uutta 25-vuotispäiväjuhlaansa ja me kaikki nauramme mukana.

Ilta on kostea ja riehakas, juovumme aina vain syvempään. Tanssilattian musiikki jumputtaa ja panee tanssimaan, tukka heiluu moshatessa. Sauna puskee hien huokosista. Aamulla ruumis rankaisee, sitä ennen rankaisen ruumista etukäteen ja tanssin lisää.

Aamulla juhlien emäntä nauraa ja hymyilee. Me muut ryydymme kankkusen kourissa. Hän on nuori, me vanhoja. Hän vitsailee olevansa muiden elämänvoimaa juhlien varjolla varastava vampyyri ja me kaikki nauramme mukana.

Advertisement

2 responses to “Raapale 253 – Syntymäpäiväjuhlat (9.9.)

  1. No olipa hyvä etten sittenkään päätynyt sinne… ;D

  2. Sain raapaleen lahjaksi! Kiitos, Khuure hienosta syntymäpäivälahjasta! 🙂 Hyvät ystävät ja iloiset juhlat pitävät minut nuorena. Ja viini, tuo jumalten juoma! 🙂

    ”You weren’t always a vampire, were you?” he began. ”No, answered the vampire. ”I was a twenty-five-year-old man when I became a vampire, and the year was seventeen ninety-one.”
    Anne Rice

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.