Raapale 195 – Sivu 105 (13.7.)

Sivu 105

Minä elän metsissä, tiheissä ja synkissä, joihin aurinko ei koskaan ulotu. Minä elän merten hyisessä mustassa, maanalisissa luolissa ja päättymättömissä käytävissä, niiden ikuisessa pimeydessä.

Lymyän syvissä varjoissa, vaatekaappien kätköissä ja unohdetuissa nurkissa. Kun valot sammuvat, tulen esiin. Haistelen ilmaa. Liikahtelen ja kahahtelen, sihisen hiljaa rapsahdusten säestämänä. Kuuletko?

Hivuttaudun uniin ja kirjoihin. Olen lapsuuden aave, joka tuijottaa kuolleilla silmillään muistojen kalvenneista lammikoista. Kun heräät, näet siniset, vertavuotavat kasvoni leijumassa yläpuolellasi. Kalman luinen kourani kurottuu ja koskettaa kaulaasi.

Olen vampyyri ja aave, ihmissusi ja paholainen. Olen pahin pelkosi, olen jokainen pelkosi.

Sytytä valot. Sytytä! Valossa olet turvassa.

Mutta pimeydessä sinä kuulut minulle.

Advertisement

2 responses to “Raapale 195 – Sivu 105 (13.7.)

  1. Tunnelma kohillaan. Ei ole idealtaan varsinaisesti mitenkään neitseellistä maata. Enkä tunne kirjallisuusvittausta. Voisin kuvitella tämän örinähevibiisin sanoituksena.

  2. Lähde on Noidan käsikirja, joka on jäänyt monen kasaripennun muistoihin lähtemättömästi. Fonzie-pisteiden menettämisen uhallakin joudun tunnustamaan, etten minä ole yksi heistä.

    Sivulla 105 on kuva sinisestä kummituksesta, joka on ilmeisesti ollut se kaikkei traumatisoivin kuva monelle. Selailin kirjaa innoitusta hakien ja päätin käyttää lapsen koko yliluonnollisen pelon kirjoa materiaalina. Tätä kirjaa ja juuri näitä tarinoita en pelännyt, kun en niistä mitään tiennyt, mutta muita kirjoja, kuvia ja olentoja pelkäsin. Etenkin vampyyrejä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.