Raapale 476: Käyttö estetty (16.3.16)

Käyttö estetty

Napsautan selaimen käyntiin. Puolet avonaisista täbeistä jättää latautumatta. Olisikohan nimipalvelinongelma? Cache? Keksit? Sitten muistan. Eilinen minäni blokkasi kaikki ajantuhlaussivustot, jotta huominen minäni saisi työt tehtyä.

Nuristen käyn käsiksi hommiin. Oikolukumerkintöjä, lausuntoja, mielipiteitä, korjailuja. Duuni etenee, mutta samalla mietin, mitä helvettiä eilinen minäni oikein ajatteli. Se luuli tekevänsä tulevaisuuden minälleni palveluksen, mutta ei se kyllä siltä nyt tunnu. Aivoni huutavat taukoa, mutta kaikki on estetty. Ei edes Miinaharava toimi.

Ryhdyn väsäämään aikakonetta. Kohta alkaa eilinen läski tummua.

Herään päänsärkyyn. Naama peilissä on kuin perunapelto. Käsivarressa lukee: Kiitos, tulevaisuuden mulkero. Nyt jää työt tekemättä. Ylimääräiseksi kostoksi juon pullon tequilaa. Toivoo, eilinen minäsi.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.