Raapale 412: Musta leski (12.1.16)

Musta leski

”Voi, minäkin pidän kirjoista. Isä jätti viiden tuhannen niteen kirjaston, ja sitä olen kartuttanut tässä vuosien aikana, vaikka enhän minä edes ole vielä kovin vanha. Joukossa on muutamia harvinaisuuksia, ja joiltakin kustantajilta koko katalooki, niin kuin Tajolta. Otavan Keltainen kirjasto on kaikki alkuperäispainoksin. Jaa yksityiselämä? Naimisissa olen ollut pari kolme kertaa. Edellinen aviomies kuoli. Niin, kauheaa. Sydän petti, mutta oli sitä ikääkin. Yksin on kauhea olla, niin että nyt etsin uutta kumppania, joka rakastaa kirjoja yhtä paljon kuin minäkin. Rahako? Avioehtoon voi merkitä, että rahat menevät lapsille. En minä rahaa jahtaa, vaan rakkautta. Paljonko sinulla oli niitä autonomian ajan romaaneja?”

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.