Raapale 296 – Jake Cannon (22.10.)

Jake Cannon

Jake Cannon, Solin turvallisuuspalvelun agentti loikkasi räjähtävän luotaimen kyydistä Jupiterin kaasukehään. Hyppy kantoi pilvien seassa lentävän piraattialuksen katolle. Jake pakotti kaapparikoplan antautumaan ja vei heidät Titanin rangaistussiirtolaan, missä hän joutui keskelle vankilakapinaa. Aiheuttamansa asteroidimyskyn turvin hän valtasi takaisin johtajan toimiston apunaan kolonna muinaisia kaivosrobotteja. Robotit vaativat mekhavaltakunnan Mekanopoliksen perustamista Kharonille, mihin Jake sai Solin presidentin suostumaan muistuttamalla pelastaneensa senaattisatelliitin Marsin kiertoradalla vuosi sitten Oortin energiavampyyrien hyökkäykseltä. Plutolle paennut hullu nero Tohtori Singularitos yritti räjäyttää Kharonin planeettamurskaimellaan, mutta robotteja suojaamaan lähtenyt Jake esti aikeet. Singularitos siirsi salassa tietoisuutensa Jaken sädepyssyyn.

Myöhemmin Mekanopolis kapinoi ihmiskuntaa vastaan, mutta se on jo toinen tarina.

Advertisement

3 responses to “Raapale 296 – Jake Cannon (22.10.)

  1. Ajattelin, että tarinan viimeinen rivi kuuluu ”Jake Cannon kuoli yllättäen, kun ummetuksen vuoksi sai aivoverenvuodon vessanpytyllä Marsissa” tms. antikliimaktista. 🙂

    • Tih. Eiköhän Cannon pyöri vielä muutamaan otteeseen aurinkokunnan ympäri… (pun intended)

    • Jake Cannon oli reaktio siihen, että olen lukenut nyt seikkailustrippisarjista parin albumin verran. Parhaimmillaan tahti on läkähdyttävä. Mietin, että millainen olisi raapale, jossa tykitetään samaa tahtia.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.