Kesäkuun saldo

Kesäkuu

– Kirjoita ainakin kolme arvostelua. VALMIS
Arvostelurintamalla kulki lujaa. Ensimmäisen 18 päivän aikana tein yhdeksän arvostelua, keskimäärin yhden joka toinen päivä. Sen jälkeen uusia ei tullut, mutta väliäkö tuolla, tavoite saavutettiin kolminkertaisesti.

– Tee kaksi blogausta kirjoittamisesta. VALMIS
Toinen kahdesta oli säännönmukainen katsaus edeltävän kuukauden menoon. Toinen oli mielenkiintoisempi ja käsitteli yritystäni löytää kirjoittamisvirikettä alkoholin avulla. Yritys ei tuottanut tulosta.

– Lue Äärenmurtajat. ALOITETTU
– Suunnittele Äärenmurtajien aikajana. ALOITETTU
Yllätin itseni, kun kävin työhön. Ihan ensiksi vanhan printin prujut piti järjestellä, mm. loppu oli alussa, ensimmäinen sivu on kadonnut kokonaan ja välistäkin puuttui pari sivua. Lukeminen on hidasta ja dokumentointi aikaavievää, mutta ällistyttävän hauskaa.

– Viimeistele Usvan novelli julkaisukuntoon. VALMIS
Ratkaisun hetket siirtyivät heinäkuuhun, mutta lopputulema oli, että novelli oli valmis. Jännä nähdä, miltä teksti tuntuu nettilehdestä luettuna.

– Kirjoita joka päivä yksi raapale. VALMIS
Raapaleprojekti pitää. Kesäkuussa panostin nimenomaan siihen, että saisin aikaiseksi jollain tasolla koskettavia tarinoita edes silloin tällöin. Trendi oli, että jos kirjoitussessio jää vuorokauden viimeiseen tuntiin, ei tekstikään maailmoja mullista. Siitä huuolimatta ainakin muutamaan raapaleeseen olen tyytyväinen onnistuttuani pääsemään hahmon nahkoihin.

Epäonnisempaa oli muutaman muun duunin kanssa. Sateenkaarinovelli ei edennyt sanaakaan. Kohta alkaa olla realistista luopua siitä tavoitteesta. Myös satu ja matkaopaskohde jäivät valmistumatta, vaikka työstinkin jopa kahta kohdetta eteenpäin. Kokonaan miinaan meni URS:n dekkarinumeroon aiottu novelli. Se ei ehtinyt valmiiksi millään. Onneksi se oli vuoden jo kuluessa ilmaantunut tavoite, koska niistä päätin alun alkujaankin voivani luopua ilman sen suurempia murheita.

Lisäksi minua haastateltiin Puskaan. Lehden voi korjata parempaan talteen sitten Finnconissa, luultavasti noin parin euron hintaan.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.