Arvostelut Routakotoon

Ei kai se pähkäilystä parane. Viime vuonna perustin tämän blogin fiktiotani ja kirjoittamistani varten ja toisen arvosteluja varten. Näin, että arvostelut olisivat jotenkin olennaisesti erillinen osa kirjoittamispyrkimyksiäni. Nyt joudun kuitenkin pyörtämään tuon päätökseni ja nimeämään aiemmat perusteeni huonoiksi, jopa perusteettomiksi.

Nythän on niin, että käyttämällä vain yhtä alustaa saan tuotettua lisäarvoa alustan kohderyhmälle ja samaten tuettua tehokkaammin julkista kirjaelämääni. *Tarkistaa kirjasta ja nyökyttelee mumisten* …eli URS-arvostelun lukija voi samalla päätyä lukemaan jonkin raapaleen ja tuotokseni saavat lisää lukijoita, ja lukijat huvitusta.

Siirtelen siis tässä tulevina päivinä arvostelut vanhasta blogista tänne kuvineen päivineen. Sikäli sääli, koska pidän luvuista, ja Iron Sky -artikkelia kävi lukemassa n. 2500 kävijää. No, se tarkoittaa sitä, että on kirjoitettava niin kiinnostavia juttuja, että tuollaiset kaksi ja puoli tonnia vaikuttavat pipanoilta.

Arvostelujen aiottu minimitahti eli yksi per kuukausi pitää edelleen. Toki on aina hienoa saada enemmänkin kamaa ulos.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.