Fantastinen matkaopas

Luettuani kirjan, jossa kerrottiin meidän maailmamme paikoista, joissa vierailua ei syystä tai toisesta suositella, ihastuin ideaan siinä määrin, että halusin luoda samanlaisen tietolähteen myös spefistisistä paikoista. Vaikka idealla on ikää kahden vuoden verran ei tämäkään projekti ole edennyt juurikaan. Vain kolme valmista tietopläjäystä.

Aikeenani on tuottaa ainakin yksi uusi paikkaraportti kerran kahdessa viikossa. Tähän mennessä olen tarjonnut tekstejä julkaistavaksi Tero Ykspetäjän toimittamassa Turun mafiazinessä, joka ilmestyy silloin kun päätoimittajasta siltä tuntuu. Mordor ja Pyrrus ovat jo päätyneet musteeksi, Mos Eisley odottaa seuraavaksi vuoroaan.

Jos aiottu tahti pitää, materiaalia on pian enemmän kuin korkeintaan kerran kuussa julkaistava zine ehtii lyödä ulos. Siinä tapauksessa saatan laittaa uusia juttuja suoraan Routakotoon. Mutta siihen saakka annan Terolle mahdollisuuden ensijulkaisuun.

Ja ehkäpä panttaan muutamaa juttua itselläni ihan muuten vain, jos vaikka joskus valmiista matskusta saisi aikaiseksi ihan oman kirjan.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.