Mad Tea Party

Mad Tea Party
Tea Tee
Daada, 2013
ISBN: 978-952-5915-06-8

Nyt rytisee! Tea Tee (os. Tauriainen) on katsellut elämää ja tislannut havaintonsa sivun siivuihin. Mukana on kaikkea olennaista: kastemadot, seksiä, verta, pahat hajut ja pieleen mennyt tukanleikkuu.

Mad Tea Partyn valtti on sen ehdoton rehellisyys. Tea Tee kertoo elämästä juuri niin kuin se on koettu. Sellainen ei ole erityisen helppoa vaan vaatii jatkuvaa panostusta, tiukkaa sitoutumista. Yksi määritelmä hyvälle taiteelle on se, paljonko taiteilija panee itsestään likoon. Tänä pikkukirjaa lukiessa tulee sellainen kuva, että Tea Tee on pistänyt peliin kaiken. Sitä ei voi kuin kunnioittaa.

Huumorin luonne ei ole röhönauru, vaan jotain kierompaa. Mukana on totuutta niin paljon, että sen aiheuttama tuska muuttuu jo riemuksi. Jos jotain kohtaa ei tunnista omasta elämästään, aina voi lohduttautua sillä, että jonkun toisen arki on varmaan ’just tota’. Ja jos ei kenenkään muun niin ainakin Tean.

Kokeile seuraavaksi viinaa

Kokeile seuraavaksi viinaa

Jos haluaa sämplätä tavaraa ennen hankintapäätöstä, Teekutsut pyörii myös blogimaailmassa.

Advertisement

One response to “Mad Tea Party

  1. Olen ajoittain seurannut Mad tea partya pari vuotta ja tykkään Tean tyylistä, sekä piirtämis- että kerronta-. Ja huumori on (useimmiten) hulvatonta.

    Kiitos lukuvinkistä! Pitää tarkkailla, mistä tämän saisi näppärimmin luettavaksi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.