Kaveripyyntö (raapale 385)

Kaveripyyntö

Oven takana seisoo vaaleatukkainen kaveri.

”Terve! Sähän tunnet Panun. Mä olen sen pikkuserkun vanha tarhakaveri Niko ja huomasin, että säkin tykkäät Heavenlysta, vapaapainista, suklaasta ja Isaac Asimovista. Että ajattelin tulla käymään. Tässä.” Niko ojentaa skannausta Teräsluolien kannesta ja nappikuuloketta. Sieltä kuuluu Dust to Dust.

Pohdin hetken. ”Panu? Jaa Veera, aikido-open systeri!” Niko nyökkää. Pohdin lisää. Vapaapainia en ole katsonut vuosiin. Olisi kiva, jos joku referoisi viimeisimmät Wrestlemaniat. Vieläkö Undertakerin voittoputki jatkuu?

”Joo, tuu sisään. Mulla on levy Fazerin sinistä.” Olohuoneessa soi Edguy. ”Diggaatsä Tobias Sammettia?” kysyn. ”Ostin eilen Säätiön ruotsiversion. Mut enteks, katos tää video, kissa näyttää ihan Hulk Hoganilta.”

Advertisement

2 responses to “Kaveripyyntö (raapale 385)

  1. Hannu Rajaniemi

    Tästä tuli mieleeni tämä klassinen sketsi…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.